Aqua Contour | M +31 (0)6 461 502 78 | E info@aquacontour.nl

Aqua Contour voorziet in alle soorten zwembaden

Foliebaden

foliebaden
Aqua Contour is gespecialiseerd in het ontwerp en renovatie van bouwkundige zwembaden. Bouwkundige zwembaden worden opgebouwd uit een betonnen kuip waarin een hoogwaardige gewapende folie op maat en ter plaatse wordt aangebracht.

Bij deze zwembaden is elke maat en vorm denkbaar. Ook zijn inbouwtrappen in vele afmetingen en maten mogelijk en kunnen diepteniveaus worden aangebracht.

De folie is leverbaar in 8 kleuren:
 • wit
 • lichtblauw
 • donkerblauw
 • caribisch groen
 • zandgeel
 • lichtgrijs
 • antraciet
 • zwart

Bouwkundige zwembaden zijn volledig maatwerk.

Polyesterbaden

polyesterbaden
Polyesterbaden zijn leverbaar in diverse maten en kleuren. De polyesterbaden die Aqua Contour levert kenmerken zich door hun hoge UV- en waterbestendigheid, zijn naadloos en uit te breiden met alle denkbare opties zoals bijvoorbeeld ingebouwde verlichting of jetstream. Informeer naar de vele mogelijkheden.

Het voordeel van een polyesterbad is een kort aanlegtraject.

Polyesterbaden zijn leverbaar in 3 kleuren:
 • wit
 • caribisch groen
 • blauw

De polyester kuip wordt met een oplegger getransporteerd en met een kraan geplaatst.

Chloorwater

chloorwater
Aqua Contour voorziet zwembaden van een pH/vrij-chloor meet en doseersysteem. Hierdoor blijft de waterkwaliteit gewaarborgd ook gedurende vakanties, slecht weer en wanneer het zwembad is afgedekt. Het systeem zorgt voor een perfecte balans waardoor het water nooit teveel chloor bevat of te zuur is.

Aqua Contour levert een hoogwaardig en revolutionair AFM filtermedium. Hierbij wordt het water niet door zand gefilterd maar door glaskorrel. Deze glaskorrel is zelfreinigend, filtert beter dan zand dankzij een negatieve lading en heeft een zeer lange levensduur. Optioneel is een UVC-lamp die nagenoeg alle bacteriën doodt.

Afdekkingen

afdekking
Voor de afdekking van uw zwembad bestaan diverse seizoensgebonden afdekkingen. Aqua Contour biedt afdekkingen voor zowel zomer als winter.

Door het plaatsen van een goede zwembadafdekking voorkomt u in de zomer waterverdamping en temperatuurverlies. Aqua Contour levert een schuimrubberen afdekdeken die handmatig is te bedienen of een elektrisch solar lamellen afdekking waarbij de motor is geïntegreerd in het zwembad onder de waterlijn.

Voor de verwarming van uw zwembad kan optioneel worden gekozen voor verwarming via zonne-energie of aansluiting op een cv installatie.

In de winter voorkomt een fijnmazig overwinteringsnet dat vuil, bladeren en dieren in uw zwembad terecht komen. Bovendien laat een winterafdekking praktisch geen licht door waardoor u minder last heeft van algen. Hierdoor hoeft u in het voorjaar minder tijd en chemicaliën te besteden om uw zwembad schoon te maken.

Daarnaast levert Aqua Contour ook veiligheidsafdekkingen en zwembadoverkappingen. Informeer naar de mogelijkheden.

Randafwerking en accessoires

polyesterbaden
Voor de randafwerking levert Aqua Contour verschillende soorten hardsteen met overslaande neus en terrastegels.
De randafwerking wordt uitgevoerd door gespecialiseerde partijen.

Daarnaast biedt Aqua Contour ook nog diverse accessoires zoals rvs trappen, buitendouches, verlichting etc.

Informeer naar de mogelijkheden via info@aquacontour.nl of bel Robbert Doreleijers op +31 (0)6 461 502 78
© IRX Communicatie